93 816 84 38 info@grupogesman.com

Facility Management

EMPRESA > GRUPO GESMAN

Grupo GESMAN

Grupo Gesman es va fundar l’any 2005 amb l’esforç i il·lusió d’uns professionals emprenedors amb àmplia experiència en el sector dels serveis i de la construcció, i avui posseeix delegacions a les Comarques del Vallès, Garraf Penedès i Barcelona Capital i el seu radi d’acció abasta tot Catalunya.

Des de la seva fundació com a companyia de construcció i manteniments tècnics especialitzats Grupo Gesman ha ampliat i diversificat les seves activitats amb la creació de noves àrees o divisions que conformen un grup molt competitiu en prestació de serveis integrals o FACILITY SERVICES.

Aquesta modalitat de servei integral fa del nostre grup una companyia molt versàtil que està plenament preparada i capacitada per proporcionar i assegurar als seus clients la més alta qualitat en els serveis, donant respostes efectives i pràctiques a les actuals necessitats socials i empresarials.

El nostre Grup ofereix en termes generals qualsevol tipus de manteniment integral com a serveis de neteja, consergeria i jardineria, manteniments preventius i correctius d’edificis, serveis tècnics especialitzats, i qualsevol tipus de construcció o reforma en general.

L’experiència de les persones que gestionen Grupo Gesman, al costat de les tècniques i equips més avançats, ens permeten oferir les més adequades solucions de manteniment, sempre segons les necessitats que exigeixen les diferents instal·lacions d’institucions públiques i empreses privades.

Com a empresa de neteja professional, oferim solucions integrals per a manteniment d’edificis, en diferents sectors, oferint assessorament tècnic per garantir qualitat i eficàcia.

El nostre esforç és assolir la màxima qualitat en els nostres serveis, respectant i col·laborant en la sostenibilitat del medi ambient i garantint sempre la màxima seguretat del personal.

T. 93 816 84 38
info@grupogesman.com

Rbla. Països Catalans 18, nave 48
Polígono Industrial Torrent de Sta. Magdalena
08800 - Vilanova i la Geltrú (Barcelona)